Registreren

Verzenden. Voordelig en tóch middels het betrouwbare netwerk van bpost

De vervoerder van uw product is het visitekaartje van uw bedrijf. U geeft uw product niet zomaar uit handen. Zorgvuldigheid, snelheid en service zijn van het grootste belang bij het kiezen van een partner die zorg draagt voor uw pakket. Tegelijkertijd probeert u de verzendkosten voor uzelf en uw klant te reduceren en ook hierin voorsprong te nemen op uw concurrenten. Als klant van MyParcel hoeft u niet te kiezen: verzenden tegen voordelige tarieven, middels het uitgebreide, betrouwbare netwerk van bpost mét hoogstaande service en veel gemak: dat is MyParcel.

Betrouwbaar en bekend

Nadat u zelf de pakketten verzendklaar heeft gemaakt, worden deze bezorgd door bpost. U kunt ervoor kiezen om uw pakketten te laten ophalen, of geeft ze zelf af bij een van de 1250 bpost punten in België. De pakketten worden 5 dagen per week, binnen 24 uur bezorgd in heel België. Ook in de rest van de EU kunt u voor een voordelig tarief binnen een paar dagen uw pakket afgeleverd hebben.

Voordelig en vrijblijvend

Ook als u slechts enkele pakketten verstuurt, bieden wij u zeer scherpe tarieven. Maar; hoe meer pakketten u verstuurt, hoe voordeliger het wordt. U betaalt bij MyParcel altijd alleen voor de verzending. Wij werken niet met instap- en/of abonnementskosten. Het gebruik van MyParcel is geheel kosteloos. Daarnaast zit u niet vast aan een contract en ontvangt u dus ook geen naheffingen wanneer u onverhoopt uw aantal zendingen per jaar niet haalt. Het gebruik van MyParcel is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Eenvoudig en overzichtelijk

Als klant van MyParcel maakt u gebruik van een webbased systeem waarin u uw zendingen aan kunt maken en beheren. In uw persoonlijke backoffice kunt u etiketten verwerken, adresbestanden uploaden of een koppeling maken naar uw ordersysteem. Hier vindt u tevens in een oogopslag een overzicht van de actuele status van al uw zendingen. Dankzij de automatisch, gepersonaliseerde track & trace mail, wordt ook uw klant direct op de hoogte gehouden van de levering van zijn product.

U print de etiketten voor uw zendingen zelf. Dit kan met een a6 printer, maar ook met elk denkbare a4 printer. Aangezien wij gratis A4 stickervellen leveren, kunt u gebruik maken van MyParcel zonder aanschafkosten.

Service

Helaas gaat er, heel zelden, wel eens iets mis. Het kan voor komen dat een pakketje niet bij de geadresseerde kan worden bezorgd. In dit geval komt het pakket bij MyParcel retour, waarna wij ervoor zorgen dat het pakket alsnog snel bij uw klant terechtkomt. Ook met alle andere vragen of problemen van u of uw klant kunt u bij ons terecht. Wij zoeken de oorzaken voor u uit, handelen het contact af met bpost en bedenken samen een geschikte oplossing zodat u zich volledig op de tevredenheid van uw klant kunt richten.

Telefoonnummer

03 808 18 20

E-mail

contact

De voordelen

  • Voordelige tarieven
  • Betrouwbaarheid van bpost
  • Levering 5 dagen per week binnen 24 uur
  • Gratis etiketten
  • Duidelijk overzicht
  • Gratis automatische track & trace informatie
  • Uitstekende service
© 2019 MyParcel. Alle rechten voorbehouden.

Adres: Adriaan Brouwerstraat 16, 2000 Antwerpen
Telefoon: 03 808 18 20
E-mail: info@sendmyparcel.be
bpost
X

Inloggen.

Vul uw gegevens in om in te loggen.
Bent u nog geen klant, registreer dan direct.

* Verplichte velden

Wachtwoord vergeten
Registreren