Registreren

MyParcel. Over ons

Wie zijn wij?

MyParcel is ontstaan vanuit een onvrede over de beperkte oplossingen die de gevestigde distributeurs bieden voor de problemen die komen kijken bij de logistiek van een webwinkel. Wij besloten zelf een systeem te ontwikkelen die het voor iedere webwinkelier mogelijk maakt om te voldoen aan de hoge eisen die de hedendaagse consument op internet stelt.

Gezien de explosieve groei die MyParcel sinds zijn ontstaan heeft meegemaakt, kunnen we concluderen dat wij niet de enige waren met deze behoefte. Door onze ervaring en het persoonlijk contact met onze grote groep klanten, hebben wij goed inzicht in de wensen van de webwinkelier. Dit stelt ons in staat vooruitstrevende oplossingen en producten te blijven bedenken om webshops te helpen groeien.

Wat is MyParcel?

MyParcel is de oplossing voor webwinkeliers die hun verzend- en retourproces gemakkelijker en voordeliger willen organiseren. Als klant van MyParcel maakt u gebruik van voordelige tarieven, uitstekende service én de betrouwbare levering van bpost. Via onze webbased oplossing kunt u uw (retour)zendingen verwerken, beheren en volgen. Of u integreert MyParcel zeer eenvoudig in uw webshop met één van onze gratis plug-ins.

Door tijd, moeite en geld te besparen kunt u zich volledig richten op uw klant. Door MyParcel te gebruiken kunt u zich meten met toonaangevende internationale webwinkels op het gebied van verzending, logistiek en service.

Meer uitleg over onze diensten vindt u op deze site. Wij helpen u ook graag direct met al uw vragen. Toch raakt u pas echt overtuigd als u het gemak van MyParcel zelf ervaart. Daarom zit u bij ons niet vast aan contracten en/of abonnementen en betaalt u geen opstartkosten.
Probeer het dus nu, geheel vrijblijvend en ontdek de vele voordelen van verzenden via MyParcel zelf.

Telefoonnummer

03 808 18 20

E-mail

contact

De voordelen

  • Voordelige tarieven
  • Gemakkelijk en snel verzenden
  • De betrouwbaarheid van bpost
  • Levering 5 dagen per week binnen 24 uur
  • Retourproces direct geregeld
  • Overzicht van zendingen en retouren
  • Uitstekende service – directe oplossingen
  • Persoonlijke accountmanager
  • Gratis plug-ins
  • Geheel vrijblijvend
© 2019 MyParcel. Alle rechten voorbehouden.

Adres: Adriaan Brouwerstraat 16, 2000 Antwerpen
Telefoon: 03 808 18 20
E-mail: info@sendmyparcel.be
bpost
X

Inloggen.

Vul uw gegevens in om in te loggen.
Bent u nog geen klant, registreer dan direct.

* Verplichte velden

Wachtwoord vergeten
Registreren