Heb je vragen over MyParcel? Bel ons dan gerust via 03 808 18 20.

Onze klanten

Hoe ontwerp ik m’n eigen Track & Trace pagina?

March 8, 2023
Afbeelding voor Hoe ontwerp ik m’n eigen Track & Trace pagina?

Op deze pagina leggen wij in 4 simpele stappen uit hoe jij jouw eigen Track & Trace pagina kan instellen. Doorloop de 4 onderstaande stappen en blijf in contact met jouw klant tot het moment bezorgen.


Activeer je Track & Mails en je portaal

Schakel de Track & Trace e-mails in bij jouw Track & Trace instellingen. Ga naar jouw persoonlijke portaalinstellingen en zet het gebruik van jouw persoonlijke pagina op ja.

Personaliseer je portaal

Geef vervolgens een subdomein op. Dit is jouw persoonlijke link die jouw klanten zullen zien. Bijvoorbeeld: mijnwebshop.myparcel.me. Selecteer de accentkleur in lijn met jouw huisstijl. Vul direct de kleurcode in of maak gebruik van de kleurkiezer.

Koppel je sociale media

Koppel jouw social media aan de Track & Trace pagina. Kies tussen een Twitter tijdlijn of een Instagram post. Geef een review pagina op waar jij al jouw positieve reviews op ontvangt. Is er nog geen logo aanwezig? Upload deze dan gemakkelijk. Tot slot is er een promotiebanner met corresponderende URL in te stellen. Wij hebben alvast een basis voor jou klaargezet, maar deze is volledig naar eigen wens in te vullen.

En voilà!

Als het goed is heb je nu een subdomein en een accentkleur van jouw eigen huisstijl ingesteld. Daarnaast heb je jouw logo geüpload en de social media widget geïntegreerd. Om klanten terug te laten keren naar jouw webshop kan je nog een banner of unieke advertentie tonen. Wanneer je deze stappen hebt voltooid, is jouw eigen Track & Trace pagina helemaal klaar!