Heb je vragen over MyParcel? Bel ons dan gerust via 03 808 18 20.

Onze klanten

Omzet verhogen met jouw eigen Track & Trace pagina

March 8, 2023
Afbeelding voor Omzet verhogen met jouw eigen Track & Trace pagina

Personaliseer de Track & Trace pagina van jouw webshop en bied klanten de ultieme last-mile beleving!

Ontwerp jouw eigen Track & Trace pagina

Bij MyParcel ontwerp je nu eenvoudig de Track & Trace pagina in jouw eigen huisstijl. Voortaan zien klanten bij iedere bestelling jouw gepersonaliseerde Track & Trace pagina. Hiermee verbeter je gegarandeerd de klantervaring van jouw webshop.

  • Volledig te personaliseren Track & Trace pagina
  • Integreer jouw social media kanalen en blijf top-of-mind bij je klant.
  • Plaats advertenties waarmee je direct herhaalaankopen stimuleert.

Nooit meer een standaard Track & Trace pagina

Jouw gepersonaliseerde Track & Trace pagina is een unieke mogelijkheid om nog meer uit het contact met jouw klanten te halen, zelfs wanneer zij de bestelling al hebben geplaatst! De Track & Trace pagina geeft klanten een compleet overzicht van de verzendstatus van hun bestelling, de social feed van jouw webshop en up to date informatie die jij wilt delen. Helemaal in de look & feel van jouw webshop.

Tracking pagina’s zijn de meest effectieve en efficiënte manier om klanten aan jouw webshop te binden en meer omzet te genereren.

Gemakkelijk in te stellen

Jouw eigen Track & Trace pagina

Integreer jouw complete huisstijl in de Track & Trace pagina die klanten bezoeken voor een update over de verzendstatus van hun pakket. Jouw klanten blijven hierdoor voortaan langer betrokken bij het bestelproces van jouw webshop.

Jouw merk, jouw stijl

Houd klanten tot het moment van bezorgen geheel in eigen huisstijl op de hoogte van de verzendstatus van hun bestelling en blijf langer top-of-mind!

Advertentiemogelijkheden

Het is mogelijk advertenties te creëren en deze op de Track & Trace pagina te plaatsen. Maak van deze situatie gebruik om herhaalaankopen te stimuleren.