Heb je vragen over MyParcel? Bel ons dan gerust via 03 808 18 20.

Onze klanten

Controleer jouw gebruikersnaam

February 16, 2023
Afbeelding voor Controleer jouw gebruikersnaam

Belangrijk nieuws voor je! Binnenkort updaten we onze software waardoor een controle van jouw gebruikersnaam noodzakelijk is. Ter verbetering van ons platform, gaan wij binnenkort een aantal updates doorvoeren. Een gevolg daarvan is dat er ook iets verandert aan de functie van jouw gebruikersnaam. 

Check jouw gebruikersnaam.

Op dit moment gebruik je een zelfgekozen gebruikersnaam om in te loggen in jouw account. Met de nieuwe update in het vooruitzicht, is het van belang dat dit wordt aangepast naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan jouw account. Kijk hier na welke gebruikersnaam je momenteel hebt.

Is jouw gebruikersnaam reeds een e-mailadres, controleer dan even of deze nog actueel is en je zéker toegang hebt tot jouw inbox. Dit is belangrijk wanneer je in de toekomst je wachtwoord kwijt zou raken. Kijk dus heel even na of het nodige up-to-date is zodat wij jou een ‘wachtwoord-vergeten’ mail kunnen bezorgen, wanneer nodig.

Zo wijzig je jouw gebruikersnaam.

1.Login in jouw account.

2.Ga naar account-instellingen.

3.Controleer jouw gebruikersnaam 🔍

4.Kies een e-mailadres als gebruikersnaam waar je toegang toe hebt.  

5.Klik op ‘verstuur’ en bevestig dat je de gebruikersnaam wilt veranderen.

6.De volgende keer dat je inlogt doe je dit met het e-mailadres dat gekoppeld is aan je account.

Wat gebeurt er als ik dit niet doe?

Als jij geen geldig e-mailadres gebruikt als gebruikersnaam, dan mis je belangrijke e-mails over jouw account, zoals de ‘wachtwoord vergeten’ mails. Deze kunnen dan niet door jouw ontvangen worden en daarmee heb je wellicht geen toegang meer tot jouw account. Controleer daarom jouw gebruikersnaam en pas deze indien nodig zo snel mogelijk aan.

Indien je nog vragen hebt, kan je terecht bij ons customer-service -team, zij helpen je graag verder.