Heb je vragen over MyParcel? Bel ons dan gerust via 03 808 18 20.

Koppelingen /

Prestashop

Verzenden met Prestashop en MyParcel.

Wil je producten met Prestashop verzenden? Dat kan! Verstuur eenvoudig en snel jouw orders via MyParcel. Voor Belgische en buitenlandse zendingen, maak je eenvoudig en snel verzendlabels aan vanuit jouw eigen PrestaShop backoffice.

De voordelen op een rijtje.

  • Maak automatisch verzendlabels aan voor al jouw orders. In bulk of per order.
  • Lever jouw pakketten en brievenbuspakjes in bij één van de PostNL, DPD of bpost -locaties
  • Creëer een Track & Trace mail en -pagina, in de huisstijl van jouw webshop.
  • Houd controle over jouw eigen retourproces met een gepersonaliseerde retourservice.
  • Betaal alleen voor wat je daadwerkelijk verstuurt.

Begin met het versturen van pakketten via Prestashop en MyParcel.

Je kunt eenvoudig jouw Prestashop webshop koppelen aan MyParcel in slechts enkele stappen. Na het voltooien van de koppeling kun je direct verzendlabels genereren voor al jouw bestellingen.

  1. Om de koppeling te maken, dien je het .zip-bestand van Github te downloaden en te installeren via de ‘Module Manager’ in jouw Prestashop admin. Nadat je de plugin hebt geïnstalleerd, kun je deze configureren door op ‘Configure’ te klikken.
  2. Om de koppeling te voltooien, heb je de API-sleutel van jouw MyParcel account nodig. Ga naar ‘Shopinstellingen’ > ‘Algemeen’ in jouw MyParcel account en klik op ‘Genereer API-key’ om de code te kopiëren.
  3. Ga vervolgens terug naar jouw Prestashop admin en navigeer naar ‘Verzending’ > ‘MyParcel’ om de API-sleutel in te voeren en de koppeling te voltooien.
Start direct

Vragen? We staan voor je klaar.

Heb je hulp nodig bij het koppelen van je Prestashop webshop of heb je een vraag? Ons IT-support team staat voor je klaar om je verder te helpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zijn beschikbaar gedurende 5 dagen per week om je te helpen.

Contact