Heb je vragen over MyParcel? Bel ons dan gerust via 03 808 18 20.

MyOrders

Maak je orderverwerking efficiënter en overzichtelijker met behulp van MyOrders.

Wil je al je orderverwerking van begin tot eind beheren vanuit één handig overzicht in je MyParcel-account? Dat is mogelijk met MyOrders! Je kunt automatisch je bestellingen importeren, picklijsten, pakbonnen en verzendlabels afdrukken. Dit zorgt ervoor dat je orderverwerking sneller, efficiënter en nauwkeuriger verloopt. Registreer nu gratis een account bij MyParcel en probeer MyOrders 14 dagen lang kosteloos uit.
Afbeelding voor
afbeelding voor Verwerk al je orders en verzendingen vanuit één platform.

Verwerk al je orders en verzendingen vanuit één platform.

afbeelding voor Stroomlijn je orderverwerking voor meer efficiëntie en bespaar tijd en geld uit.

Stroomlijn je orderverwerking voor meer efficiëntie en bespaar tijd en geld uit.

afbeelding voor Beperk het risico op fouten bij de orderverwerking.

Beperk het risico op fouten bij de orderverwerking.

Dit zijn de mogelijkheden.

Gebruik picklijsten om meerdere orders foutloos te picken.

Wil je tijd besparen bij het selecteren van je orders? Print picklijsten, hiermee kun je meerdere orders tegelijkertijd selecteren in je magazijn. Dit is niet alleen efficiënter, maar reduceert ook de kans op fouten! Op de picklijst vind je details zoals: het ordernummer, de productnaam, de SKU en het aantal producten.

Voeg notities toe aan jouw orders.

Met MyOrders Start kun je extra gegevens bijvoegen die belangrijk zijn voor de verwerking of levering van een order. Zo kun je een notitie bijvoegen als een order een speciale verwerking nodig heeft.

Print het verzendlabel op de pakbon.

Dankzij MyOrders Start heb je de optie om een verzendlabel rechtstreeks op de bijbehorende pakbon te printen, wat erg nuttig is! Een pakbon wordt meegestuurd in de verzenddoos om de klant te laten zien welke producten zijn geleverd. Daarnaast helpt het jou om in één oogopslag te kunnen zien of de juiste producten in de doos verpakt zijn.

Verdeel bestellingen over meerdere zendingen.

Als een product is opgebouwd uit verschillende delen en je wilt deze delen apart verzenden, dan kun je gemakkelijk meerdere verzendlabels maken voor elk afzonderlijk deel. Dit is vooral handig wanneer je te maken hebt met grote producten of producten die uit meerdere dozen bestaan.

Voor welke plug-ins is MyOrders geschikt?

Op dit ogenblik is het automatisch importeren van orders alleen mogelijk via de Magento 2, WooCommerce en Shopify plug-ins. Als je een andere plug-in gebruikt, heb je nog steeds de mogelijkheid om handmatig je bestellingen in ons platform te importeren. We zijn echter actief bezig om MyOrders ook beschikbaar te maken voor andere plug-ins.

Ontdek MyOrders kosteloos gedurende 14 dagen!

Registreer bij MyParcel en begin de proefperiode om 14 dagen lang gratis toegang te krijgen tot MyOrders. Na afloop van de proefperiode wordt er € 20,- per maand in rekening gebracht. Heb je al een account bij MyParcel? Start direct jouw gratis proefperiode!

Maak gratis een account aan

Combineer MyOrders met andere handige functionaliteiten!

Het is ook mogelijk om MyOrders als onderdeel van een MyParcel Pakket af te nemen. Op deze manier krijg je toegang tot een hoop gloednieuwe mogelijkheden en ontvang je daarnaast een korting per pakketzending.

Ga naar de vergelijker

Wat krijg je met een MyParcel Pakket?

  • Korting op verzendtarieven: Profiteer van kortingen op de tarieven van MyParcel voor elk pakket dat je verzendt via PostNL, DPD en bpost. Deze kortingen zijn van toepassing op zendingen zowel binnen als buiten België.
  • Verzendregels: Door gebruik te maken van slimme verzendregels kun je automatisch de juiste verzendvoorkeuren instellen voor elke bestemming.
  • MyAnalytics: MyAnalytics is dé analysetool van MyParcel waarmee je moeiteloos verzendgegevens kunt analyseren en je verzendproces effectiever kunt organiseren.
  • MyContracts: Met MyContracts kun je verzendingen regelen via je eigen verzendcontracten met DPD en bpost
  • MyOrders: Met MyOrders kun je het volledige orderverwerkingsproces beheren. Dit omvat het automatisch importeren van je orders, evenals het afdrukken van pakbonnen en picklijsten.

Vragen? We staan voor je klaar.

Heb je vragen over MyOrders? Ons team staat gedurende 5 dagen per week voor je om je te assisteren

Neem contact op